Merken

BIOTEK is een Italiaans merk dat hoogwaardige pigmenten produceerd.

Deze pigmenten zijn:
- geheel in Italië geproduceerd met grondstoffen van hoge kwaliteit
- veganistisch en niet getest op dieren (100% anorganisch)
- goedgekeurd volgens de nieuwe Europese (REACH) wetgeving 
- stabiel (geen kleurveranderingen).

BIOTEK pigmenten zijn voorzien van een speciale Bio-coating die de pigmentmoleculen beschermt en elke vorm van kleurverandering voorkomt. De pigmenten zullen op den duur vervagen en niet verkleuren.


Herbolive 
is een natuurlijke, Griekse huidverzorgingslijn met als basis ingrediënt 100% biologisch geteelde Olijfolie uit Kreta. Olijfolie is niet alleen bekend als gezonde voeding, maar het is ook bewezen dat het een van de meest effectieve en milieuvriendelijke producten voor schoonheid en persoonlijke verzorging is.
Omdat de producten op natuurlijke wijze geproduceerd worden en geen parfum ( of parfum zonder 26 allergenen) bevatten zijn deze geschikt voor alle huidtypen. Ook voor de droge en gevoelige huid. Ontdek het geheim van de fijne producten van HerbOlive.

De producten zijn dierproefvrij en dermatologisch getest.
Vrij van: parabenen – minerale oliën – paraffine – vaseline – propyleenglycol – genetische manipulatie

Christian Faye is een van de bekendste Nederlandse (oog make-up) merken en inmiddels wereldwijd bekend met distributeurs over de hele wereld. De producten die ontwikkeld worden zijn voor iedereen eenvoudig toe te passen en blijven de hele dag (zelfs in moeilijke omstandigheden) perfect zitten. Alle producten zijn geheel dierproefvrij!

Het merk Christian werd opgericht in 1996. Het begon met semi-permanente wenkbrauw make-up poeders in 8 kleuren. Stencils met specifieke wenkbrauwvormen zijn uitgevonden door Christian en worden tegenwoordig veel gebruikt. Ze zijn vele malen gekopieerd maar nooit zo goed!
De nieuwste ontwikkeling is de introductie van een Eyebrow Dip Pomade, verkrijgbaar in 4 kleuren, opnieuw uniek in zijn soort.


Refectocil is een ongekend populair merk op het gebied van wimper-en wenkbrauw styling.
Dit merk bied keuze uit veel verschillende kleuren wimper-en wenkbrauw verf waardoor er voor ieder een gewenste kleur bij zit.
Het is een heel fijn merk om mee te werken en klanten zijn zeer tevreden over de resultaten.


Neicha is een van de bekendste merken op het gebied van wimperextensions. De producten zorgen er voor dat wimperextensions niet schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers en er een zeer natuurlijk effect kan worden gecreëerd. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.


Inverness is het meest steriele, veilige en geavanceerde systeem om gaatjes in de oren te prikken. Met haar unieke sluiting en 100% ingekapselde oorbellen is Inverness uniek en bovenal veilig en steriel.