Merken


Herbolive 
is een natuurlijke, Griekse huidverzorgingslijn met als basis ingrediënt 100% biologisch geteelde Olijfolie uit Kreta. Olijfolie is niet alleen bekend als gezonde voeding, maar het is ook bewezen dat het een van de meest effectieve en milieuvriendelijke producten voor schoonheid en persoonlijke verzorging is.
Omdat de producten op natuurlijke wijze geproduceerd worden en geen parfum ( of parfum zonder 26 allergenen) bevatten zijn deze geschikt voor alle huidtypen. Ook voor de droge en gevoelige huid. Ontdek het geheim van de fijne producten van HerbOlive.

De producten zijn dierproefvrij en dermatologisch getest.
Vrij van: parabenen – minerale oliën – paraffine – vaseline – propyleenglycol – genetische manipulatie

Christian Faye is een van de bekendste Nederlandse (oog make-up) merken en inmiddels wereldwijd bekend met distributeurs over de hele wereld. De producten die ontwikkeld worden zijn voor iedereen eenvoudig toe te passen en blijven de hele dag (zelfs in moeilijke omstandigheden) perfect zitten. Alle producten zijn geheel dierproefvrij!

Het merk Christian werd opgericht in 1996. Het begon met semi-permanente wenkbrauw make-up poeders in 8 kleuren. Stencils met specifieke wenkbrauwvormen zijn uitgevonden door Christian en worden tegenwoordig veel gebruikt. Ze zijn vele malen gekopieerd maar nooit zo goed!
De nieuwste ontwikkeling is de introductie van een Eyebrow Dip Pomade, verkrijgbaar in 4 kleuren, opnieuw uniek in zijn soort.


Refectocil is een ongekend populair merk op het gebied van wimper-en wenkbrauw styling.
Dit merk bied keuze uit veel verschillende kleuren wimper-en wenkbrauw verf waardoor er voor ieder een gewenste kleur bij zit.
Het is een heel fijn merk om mee te werken en klanten zijn zeer tevreden over de resultaten.


Magnetic is een bekend merk op het gebied van nagelstylisten. Het merk staat bekend om zijn goede kwaliteit waardoor velen merken dat de resultaten niet te vergelijken zijn met andere nagel merken/ producten.

Het merk is gecertificeerd volgens een verantwoorde, veilige en hygiënische methode en voldoet aan alle eisen die aan de productie van cosmetica gesteld worden.

Het voordeel van werken met Magnetic is dat het een betrouwbaar merk is.


Neicha is een van de bekendste merken op het gebied van wimperextensions. De producten zorgen er voor dat wimperextensions niet schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers en er een zeer natuurlijk effect kan worden gecreëerd. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.


Mylash kenmerkt zich als snelst werkend product dat op de markt verkrijgbaar is op het gebied van wimperlifting. Er worden uitsluitend producten geproduceerd die geen schade toebrengen aan de natuurlijke wimpers.