Wimperextensions


Bij Future Of Beauty worden er op professionele wijze wimperextensions geplaatst. Er zijn verschillende mogelijkheden qua lengte, dikte en diepte van de krul.

De extensions worden één voor één aan de natuurlijke wimperhaartjes bevestigd. Belangrijk om te weten is dat de natuurlijke wimpers een groeicyclus hebben van ‘gemiddeld’ 6 tot 8 weken. Hierdoor is het gebruikelijk dat je je wimpers om de 2 a 3 weken weer op laat vullen om een mooie volle set te houden.

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers (indien deze goed geplaatst worden en de juiste producten worden gebruikt). Mocht je twijfelen of wimperextensions bij jou passen dan kun je altijd even contact opnemen om wat meer informatie te krijgen. De behandeling van een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer 120 minuten. Een nieuwe set wimperextensions is incl. intake, reiniging en steriliseren.

Weetje van Rowan:
Wist je dat er kleine mijten in je wimpers leven? Niks om je zorgen over te maken! Deze mijten verwijderen stof en vuil van je wimpers en zorgen ervoor dat de haarzakjes van de wimpers schoon blijven.

Om wimperextensions goed te reinigen en steriliseren is er een reinigingsfoam verkrijgbaar in de salon. Deze is speciaal ontwikkeld voor dragers van wimperextensions.