Future of Beauty


De salon is opgericht in 2013 door Rowan Smeenk.


Rowan staat bekend om haar vakkundig advies, kwaliteit, hygiëne en prachtige resultaten. Die er overigens ook zeer ‘natuurlijk’ uitzien. Perfectionisme staat bij Rowan bovenaan!

Over mij
Mijn naam is Rowan Smeenk. Ik ben geboren in 1992. In 2012 ben ik begonnen met een Visagie opleiding. Ik heb mee geholpen bij diverse Visagie workshops en daarnaast zelf ook workshops georganiseerd en gegeven.

Nadat ik mijn Visagie opleiding had afgerond, merkte ik dat ik heel graag meer wilde leren op het gebied van beauty. Van hieruit ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Ik heb veel verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om te komen waar ik nu ben.

Ik vind het heel leuk om mijn klanten blij te mogen maken met mijn werk. Ook vind ik het mooi om te zien hoe mensen zich zekerder kunnen voelen als er iets veranderd aan hun uiterlijk, en dat ik hier een bijdrage aan kan  leveren.

Voor speciale gelegenheden is het mogelijk dat ik op  locatie werk. Zo heb ik diversen bruidjes (en bruidsgasten) opgemaakt voor hun grote dag en ben ik bijvoorbeeld ingehuurd om op een speciaal vrouwen evenement manicure ‘s te verzorgen.

Op de website kun je alle informatie over de behandelingen vinden. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd even contact opnemen. Hopelijk tot snel!

Ben je op zoek naar beauty artikelen? Neem dan een kijkje in de webshop!