(Semi) Permanente make-up


Wat houdt permanente make-up (PMU) in?

PMU (permanente make-up)  is een behandeling waarbij er d.m.v. een naaldmodule pigment in de huid wordt gebracht. Deze behandeling wordt ook wel semi-permanente make-up genoemd.

Waarom wordt het bij Future of Beauty Semi-Permanente make-up (SPMU) genoemd?
Wanneer er gesproken wordt van PMU (permanente make-up) gaan mensen ervan uit dat het daadwerkelijk permanent is (dus voor altijd en er vervolgens niks meer mee hoeft te gebeuren). Bij Future of Beauty wordt gesproken van SPMU om te voorkomen dat je er later pas achter komt dat niet alle PMU behandelingen helemaal permanent zijn. Om de kleur en intensiteit optimaal te houden is het raadzaam de SPMU 'regelmatig' bij te laten werken.

Welke SPMU behandelingen zijn er mogelijk bij Future of Beauty?
Er zijn verschillende eyeliner, wenkbrauw en lip behandelingen mogelijk.

Alle behandelingen bij Future of Beauty worden aangepast naar jou persoonlijke wensen en voorkeuren in combinatie met mijn kennis en advies. 

BIOTEK pigmenten
Bij Future of Beauty wordt er gewerkt met de hoogwaardige pigmenten van BIOTEK. Deze zijn volledig dierproefvrij, voldoen aan de nieuwe REACH wetgeving en verkleuren NIET. De pigmentmoleculen zijn zo beschermd dat deze (in tegenstelling tot sommige andere pigmenten) niet verkleuren. Geen grijs/blauw of rood uitgeslagen wenkbrauwen dus.

Hoogwaardige apparatuur en naaldmodules
Naast de pigmentkeuze is er geïnvesteerd in de beste apparatuur en naaldmodules. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer beschadigd wordt dan nodig en uit zich in een goede wondgenezing en dus de beste resultaten.

Verantwoorde keuze met GGD vergunning
Een SPMU behandeling is iets waar veel bij komt kijken. Één van de belangrijkste punten is dat een salon voorzien moet zijn van een GGD vergunning. Alleen met zo'n vergunning is het toegestaan om SPMU te mogen plaatsen.

Wanneer je onderzoek doet voor het laten plaatsen van SPMU, check dan altijd of de salon waar je naartoe wilt gaan een GGD keuring heeft. Dit kun je doen via onderstaande button:

Future of Beauty is voorzien van deze vergunning.

Specifieke informatie over de behandelingen kun je vinden door de juiste pagina te kiezen in de menubalk.