Oorgaatjes prikken

Waarom oorgaatjes prikken bij Future of Beauty?

Wanneer je ervoor kiest om je oorgaatjes bij ons in de salon te laten prikken kun je er zeker van zijn dat we zorgvuldig en hygiënisch te werk gaan.

Er word gewerkt met het fijne merk Inverness. Dit is een systeem waarbij elke individuele oorbel steriel is verpakt in een 100% ingekapselde capsule. Aangezien de oorbel vanuit de capsule direct in het oor word geprikt is en blijft dit 100% steriel!

De oorbellen zijn voorzien van een unieke 'veiligheidssluiting'. Dit zorgt ervoor dat de oorbel nooit aan de achterkant kan 'prikken'. Wat maakt dat deze sluiting veiliger en comfortabeler is dan de normale vlindersluiting. Ook zijn de oorbellen voorzien van de dunste en scherpste stiften wat het prikken minder gevoelig maakt en de huid niet meer beschadigd dan nodig.

We prikken door middel van een push-trough systeem. In tegenstelling tot het 'schiet pistool' kan er met dit systeem nauwkeurig en geruisloos geprikt worden.

Alle oorbellen zijn anti-allergisch en nikkelvrij. Keuze uit chirurgisch staal, 14k geel en wit goud, titanium en 24k verguld.
Inverness is het meest steriele systeem dat er op de markt te vinden is en voldoet 100% aan alle hygiëne eisen.

Met de Inverness antiseptic nazorg kan het oorgaatje dagelijks thuis gereinigd worden. Het is een vloeistof zonder alcohol wat ervoor zorgt dat het niet prikt en uitdroogt.

Het prikken van de gaatjes is gratis bij afname van één paar 'schiet' oorbellen en kan al vanaf € 16,95.

LET OP: de gaatjes worden één voor één geprikt.

Kinderen krijgen na het prikken van de gaatjes een dapperheidsdiploma!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op