Gezichtsbehandelingen


De dagelijkse verzorging en reiniging die thuis wordt uitgevoerd is vaak niet voldoende om je huid de ultieme voeding te geven die het nodig heeft.

Een professionele gezichtsbehandeling gaat dieper. Zo wordt er bij Future Of Beauty altijd gekeken naar wat het best past bij jouw huid, zowel op verzorgend als reinigend gebied.

Er zijn diverse behandelingen mogelijk, deze opties kun je vinden bij tarieven onder het kopje gezicht/ gelaatsbehandelingen.

Een gezichtsbehandeling kan aan het begin best gevoelig zijn. Bijvoorbeeld als er veel onzuiverheden aanwezig zijn. Wanneer je je huid regelmatig (op een goede manier) laat verzorgen en onderhoud zal dit op langere termijn alleen maar beter worden.
Daarnaast kan een gezichtsbehandeling ook heerlijk ontspannend zijn. Dus niet alleen voor de huidverbetering maar ook voor je drukke levensstijl is het fijn om af en toe even te kunnen relaxen!

Weetje van Rowan:
Wist je dat wat je eet en drinkt een grote invloed heeft op je huid? Wanneer je goed op je voeding let zal je dit terug zien in je huid. Daarnaast is het belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen om de vochtbalans van je huid op peil te houden.