Wimpers & wenkbrauwen verven


Wimpers en wenkbrauwen zijn een zeer belangrijk onderdeel van je gezicht en bepalen voor een heel groot deel je gezichtsexpressie.

Wanneer je wimpers en/of wenkbrauwen erg licht zijn, kun je deze laten verven. Hierdoor krijg je meer expressie in je gezicht en wordt er een sprekender effect gecreëerd!

Bij Future of Beauty gaat het er om dat resultaten er natuurlijk uitzien. Bij de behandeling wordt er overlegt wat je wensen zijn en geadviseerd wat het beste bij je past. Ook voor mensen met gevoelige ogen die vaak irritaties krijgen van mascara is het verven van de wimpers een uitkomst. De behandeling is doorgaans pijnloos. Wel kan het zo zijn dat er een tinteling voelbaar is van de werking van de verf.

Er bestaat een kleine kans op een allergische reactie op bestanddelen in de verf dus mocht je een bepaalde allergie hebben (bijvoorbeeld voor haarverf) dan is het altijd verstandig dit van tevoren aan te geven.

LET OP: met het verven van de wimpers is het niet zo dat de wimpers een extra laagje bevatten waardoor deze voller worden, het gaat puur om de kleur intensiteit waardoor ze voller lijken!

Weetje van Rowan
Wist je dat wimpers net als wenkbrauwen een beschermende functie hebben voor je ogen? Ze zorgen ervoor dat zweet, water, vuil en andere stoffen uit je ogen worden gehouden.