Wimperlifting


Wimperlifting is de perfecte oplossing voor als je graag een mooie lift wilt in je natuurlijke wimpers. Wimperlifting kan worden toegepast op alle soorten, maten en lengtes van wimpers en is dus voor iedereen geschikt.

Bij Future Of Beauty worden de wimpers op zeer natuurlijke wijze gelift.
Deze nieuwste vorm van wimperlifting is in tegenstelling tot de Icurl en diverse wimper permanent behandelingen (met wimper klemmetjes) niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers.

Voor ‘optisch’ meer volume en meer expressie is de behandeling erg mooi te combineren met het verven van de wimpers. Daarnaast is de behandeling ook geschikt voor droopy eyes om een openere blik te creëren. Het is wel mogelijk dat het verschil bij dit soort ogen minder groot is.

De behandeling is geheel pijnloos en duurt ongeveer 45 minuten. Heb je vragen over de behandeling? Dan kun je altijd even contact opnemen.

Weetje van Rowan: Wist je dat je wimpers in 3 fases groeien? De actieve groeifase, de overgangsfase en de rust fase. Normaal gesproken bevindt 90% van je wimpers zich in de actieve groeifase. Ze groeien ongeveer 0,16 mm per dag.