Manicure


Je handen worden veel gebruikt en zijn tenslotte je visitekaartje maar worden vaak vergeten als het om verzorging gaat. Juist omdat je handen zoveel worden gebruikt hebben deze extra verzorging nodig. Bij Future Of Beauty heb je keuze uit 2 verschillende behandelingen. Deze behandelingen kunnen ook aangepast worden naar jouw persoonlijke wensen.

Manicure basic:

Tijdens de manicure basic wordt de oude nagellak verwijderd en de nagels worden goed schoongemaakt. De nagel riemen worden zachtjes teruggeduwd en de nagels worden gevijld en gepolijst.
Vervolgens kun je genieten van een perzik handbadje. Deze verzacht de nagelriemen, ontsmet en hydrateerd de huid en reinigt en verfrist de handen. Daarna krijgen je handen een lekkere peeling. Dit verwijdert dode huidcellen, verzacht de handen en herstelt de vochtbalans van de huid. Hierna kunnen de werkstoffen van de créme extra goed in de huid opgenomen worden.


De manicure basic duurt ongeveer 30 minuten.


Manicure deluxe
:

Tijdens de manicure deluxe behandeling wordt de oude nagellak verwijderd en worden de nagels goed schoongemaakt. De nagel riemen worden zachtjes teruggeduwd en de nagels worden gevijld en gepolijst.

Vervolgens krijgen je handen een lekkere peeling, dit verwijdert dode huidcellen, verzacht de handen en herstelt de vochtbalans van de huid. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de crème/olie beter in de huid opgenomen worden.
Daarna wordt de massage crème aangebracht, de hydraterende eigenschappen dringen de huid diep binnen en laten de huid er jonger uitzien.
De bewegingen zijn goed voor de doorbloeding en stimuleren de huid waardoor de werkstoffen goed worden opgenomen.

Vervolgens worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu ongeveer 10/15 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de massage crème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

De manicure deluxe duurt ongeveer 60 minuten.

Weetje van Rowan:
Wist je dat wanneer je je handen (met regelmaat) goed verzorgd je ook minder last hebt van gevoelige nagelriemen en kloofjes?